Litt om Spydeberg Mikroflyklubb... (stiftet i 1989)

 

Vi er en av Norges største mikroflyklubber med over 50 medlemmer og 20 fly. Flyparken består i dag av 16 triker og 4 3-akse !. Dette gjør Spydeberg Mikroflyklubb til en av Nordens største innen vektskift !
Klubbens medlemmer loggførte til sammen 933 flytimer i 2006. (488 timer i 2011)


Klubben har egen flyplass, med klubbhus og hangar, beliggende i Spydeberg i Østfold. Klubbens flyplass består av 2 flystriper på ca 500 meter og en på ca. 280 meter. Flyplassen er privat og i utgangspunktet ikke åpen for andre enn Spydeberg Mikroflyklubbs medlemmer.


Slik ser hangaren ut hos Norges beste mikroflyklubb !

Foto: Roger Jensen

 

Flyging med modellfly...

All flyging med modellfly skjer i regi av Cirrus RC flyklubb, som vi deler flyplass med. All flyging med modellfly må derfor på forhånd klareres med Cirrus RC Flyklubb. Av hensyn til naboer er all flyging med modellfly drevet med forbrenningsmotor strengt forbudt !!!.

Vi ber om at det blir tatt hensyn til aktiviteter med modellfly på banen !. Når det er aktivitet blir dette signalisert ved at en orange presenning blir lagt ut på flystripa ved klubbhuset til Cirrus (der de to flystripene møtes). Det hender at Cirrus RC flyklubb har konkurranser og arrangementer på flyplassen, ta spesielt godt hensyn til dette. Du finner flere opplysninger om dette på Cirrus RC flyklubb's terminliste 

Overnatting...

Det er muligheter for å overnatte i klubbhuset. Dette er for tiden gratis men vi vil sette pris å om du legger igjen en krone eller to til dekning for eventuell bruk av gass og/eller diesel. Alle overnatting skal i utgangspunktet klareres med styret, eneste unntak er ved ikke planlagte overnattinger grunnet vær og vind.

Fest med måte ved overnattinger ! Klubbhuset har ikke brann, tyveri eller inboforsikring !
Tar du hensyn til alt dette er du hjertlig velkommen !!!

 

Obs! priser (dvs gratis !) forutsetter at vi i Spydeberg Mikroflyklubb blir behandlet like bra ved besøk hos Dere. Vet du at vi blir ilagt landingsavgift ved besøk hos dere, ber vi om at du legger igjen samme beløp hos oss !.